Obecní mafie Horního Kocourkova

Kde nás najdete a co uvidíte

Moderátor: infoFT

Odpovědět
infoFT
Site Admin

Obecní mafie Horního Kocourkova

Příspěvek od infoFT »

Vedení obce Horního Kocourkova jde vzorně ve stopách svých sicilských kočičích kolegů:

- postavili obecní antukový kurt na soukromém pozemku bez vědomí jeho vlastníka,
o souhlas nepožádali a dotčené se ani neomluvili, když na to na zasedání zastupitelstva poukázala (duben 2018),
následně místostarosta obce pouze zlomil tužku od zlosti :-)
Starosta dle zápisu přislíbil věc prošetřit, ale nápravu se podařilo dojednat až po dvou letech (srpen 2020).
kurt_orto.jpg
kurt_orto.jpg (202.72 KiB) Zobrazeno 4755 x
kurt.jpg
kurt.jpg (155.72 KiB) Zobrazeno 4755 x
- chlubí se na svých webových stránkách a publikacích cizím peřím bez svolení dotyčných,
když záhlaví oficiálních stránek obce dominuje pirátská fotografie zámku rodiny Hegrů,
který si mnozí přespolní pletou s budovou obecního úřadu :-)
Pozn: podobnou strategii pštrosa s hlavou v písku zvolili při fotografování soukromých objektů dronem pro publikaci o mikroregionu

Obrázek

Zdroj:
Romana Philippová Hegrová, majitelka zámku a zmíněného pozemku
Zápis z 23. zasedání zastupitelstva obce Horní Tošanovice, konaného dne 5.4.2018
romana RoPhH156

Re: Obecní mafie Horního Kocourkova

Příspěvek od romana RoPhH156 »

Na Hornotošanovických stránkách jsou samé soukromé budovy. Křístkových zvonice, soukromá restaurace Mojmíra Stachovce, která už nefunguje, ani jedna fotka úřadu, hřiště, Hájenky. Jo, je tam stará hasičárna. To je v režimu tajné, jak to má starosta v oblibě. Ty samé fotky jsou na stránkách STONAXu a Sdružení obcí povodí Stonávky.

Žádná autorská práva a hlavně žádná obyčejná slušnost.
Zdroj: Romana Philippová Hegrová
miloš MiDoD71

Re: Obecní mafie Horního Kocourkova

Příspěvek od miloš MiDoD71 »

Na Hornotošanovických stránkách v roce 2006 nebylo vůbec nic. Ale opravdu - dokonalá TABULA RASA. Zajímalo mě, jak dopadly volby do místního zastupitelstva. Z internetových stránek Dolních Tošanovic nebyl problém se to dozvědět. Pak mě napadlo, že se podívám ještě na výsledky voleb u sousedů Horňáků - nebylo tam vůbec, ale opravdu vůbec nic. Přišlo mi to sice nějaké divné, ale nedával jsem si to do širšího rámce. Až po pár měsících, v souvislosti se změnou územního plánu pro průmyslovou zónu v Horních Tošanovicích, se nejvíce pravděpodobné vysvětlení našlo: Pozvání na veřejné zasedání obecního zastupitelstva, projednávající toto horké téma, bylo zveřejněno nejvýše tak na vývěsce obecního úřadu HT. Na internetu nikoliv - VZORNÉ UTAJENÍ, hodné mistra svého oboru! Teprve dodatečně se tam informace o zóně začaly v dávkách objevovat :-)

Bez transparence a účasti všech dotčených na rozhodování není demokracie.
Zdroj: Miloslav Dorda, DT 71
Odpovědět